Dienstverband: Vast
Locatie: Venlo

Referentiecode: 1885

Organisatie:

Onze relatie is een internationale handelsonderneming. Het hoofdkantoor is gevestigd nabij Venlo. Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: supply chain coördinator.

Functie omschrijving:

Als supply chain coördinator draag je zorg voor een efficiënt en effectief verloop van de goederenstromen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, logistieke dienstverleners en andere ketenparters en zorgt voor een juiste afstemming van processen. Daarbij houd je rekening met de productie- en verkoopplanning, levertijden, voorraadniveaus en de risico’s in de supply chain.
Als supply chain coordinator werk je niet alleen samen met collega’s van afdelingen zoals productie, logistiek, inkoop, en verkoop, maar ook met klanten, leveranciers, logistieke dienstverleners en andere ketenpartners. De supply chain coördinator rapporteert aan de Supply Chain Manager

Functie-eisen:

Je hebt een hbo-opleiding in logistiek, supply chain, bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding. Als supply chain coordinator ben je analytisch sterk en kun je snel verbanden leggen. Je bent resultaatgericht, je hebt een proactieve instelling, sterk in het onderhouden van relaties met andere belanghebbenden en je beschikt over financieel en commercieel bewustzijn. Daarnaast is de supply chain coördinator leergierig en bereid om te investeren in een verdere persoonlijke ontwikkeling. Je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is zeer goed te noemen. Kennis van de Duitse taal is een duidelijke pre. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden:

Een groeifunctie in een succesvol bedrijf met een uitstekende positie in de markt. Een brede functie en takenpakket met een zeer ruime mate van eigen verantwoordelijkheid.