Dienstverband: Vast
Locatie: Roermond

Referentiecode: 2008

Organisatie:

Onze relatie heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van technische producten. De productielocatie is gelokaliseerd nabij Roermond. Namens onze relatie zijn wij op zoek naar een: Tactisch inkoper

Functie omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen, halffabricaten en componenten. Daarnaast ben je ook bezig met uitbesteding vanuit eigen productie. Als spin in het web tussen leveranciers en de interne klant zorg je o.a. voor een verantwoorde leverancierskeuze en voer je contractonderhandelingen. Dit alles tegen de meest gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid. Verder ben je bezig met het uitvoeren van marktonderzoek en benchmarking om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Functie-eisen:

Je beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld WTB), aangevuld met Nevi 1. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een inkoopfunctie bij een productiebedrijf. Daarnaast heb je kennis van projectmanagement en kwaliteitsprocessen. Je beschikt over scherpe onderhandelingsvaardigheden en uitstekende contactuele vaardigheden. Je beheerst de Engelse en Duitse taal. Tenslotte ben je resultaatgericht, commercieel en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden:

Een zeer uitdagende baan met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Dit alles binnen een zeer professionele en technische omgeving.