Dienstverband: Interim
Locatie: Breda

Referentiecode: 1997

Organisatie:

Onze relatie is een industriële onderneming. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkeld en produceert wereldwijd hoogwaardige producten. Deze producten worden aan klanten in binnen- en buitenland geleverd. De afdeling inkoop is verantwoordelijk voor het gehele inkooppakket. Ter versterking van het team zijn wij voor onze relatie op zoek naar een:  Tactisch/operationeel inkoper

Functie omschrijving:

Het inkoopteam bestaat uit een Manager Inkoop & Logistiek en drie inkoopcollega’s. Samen met projectverantwoordelijken en werkvoorbereiding doorloop je zelfstandig het gehele inkoopproces waarbij de aangeleverde en voorgeschreven specificaties leidend zijn. De inkoper is verantwoordelijk voor het aan hem/haar toegewezen inkooppakket. Gezien de omvang van de afdeling ben je zowel operationeel als tactisch bezig. Verder onderken je het belang van leveranciersbeoordelingen en je ontwikkelt op verschillende niveaus zakelijke relaties met leveranciers. Daarnaast lever je een bijdrage aan het verder professionaliseren van de afdelings- en bedrijfsprocessen.

Functie-eisen:

Je beschikt over HBO werk en denkniveau met minimaal 4 jaar relevante inkoopervaring, bij voorkeur in een productieomgeving. Je hebt aantoonbare technische affiniteit en bent in het bezit van het NEVI I of gelijkwaardig diploma. Vanwege het internationale element in de functie is een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift vereist, kennis van de Duitse taal is een pré. Je hebt ruime ervaring met Microsoft Office en ERP systemen. Om de functie te kunnen vervullen beschik je over de volgende competenties: integer, teamspeler, servicegericht, stressbestendig en goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden:
Tijdelijk/ detachering