Dienstverband: Vast
Locatie: Dordrecht

Referentiecode: 1995

Organisatie:

Onze relatie is een technische dienstverlener gevestigd in Dordrecht. De afdeling inkoop is verantwoordelijk voor het gehele inkooppakket. Ter versterking van het team zijn wij voor onze relatie op zoek naar een Tactisch inkoper

Functie omschrijving:

Als Tactisch Inkoper richt jij je vooral op diverse E&I projecten binnen de industrie en hoogspanning. Je beheert de contracten met leveranciers en bent tevens gesprekspartner voor de diverse interne klanten voor tactische zaken. Je initieert verbeterings- en/ of vernieuwingsplannen en rond inkoopprojecten in nauwe samenwerking met de interne klant in multidisciplinaire teams succesvol af. Je neemt dan ook het initiatief bij het tot stand brengen van raamcontracten (specificeren, selecteren, contracteren), marktonderzoek, partnership, prestatiemeting van leveranciers, etc. Je kunt je inleven in de belangen die voor de interne klant spelen, maar verliest daarbij de vastgelegde doelstellingen niet uit het oog.

Functie-eisen:

Je beschikt over een  HBO werk en denkniveau, aangevuld met NEVI 1, of hebt bereidheid om deze te behalen. Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring in een (technische) inkoopfunctie, bijvoorkeur opgedaan bij een installatiebedrijf. Je ziet kansen en initieert acties om deze om te zetten naar het gewenste resultaat. Je bent een proactieve, kritische en nieuwsgierige teamplayer met een hands-on mentaliteit, die vasthoudend en tegelijk flexibel is. Je bent  in staat om op professionele wijze met zowel interne als externe partijen contacten te onderhouden. Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden:

De opdrachtgever biedt een uitdagende functie met een eigen verantwoordelijkheidsgebied in een dynamisch bedrijf met een informele werksfeer. Het salaris is conform functie, ervaring en kent goede secundaire marktconforme arbeidsvoorwaarden zoals een winstuitkering en 13 ADV-dagen.

Je bent inzetbaar voor projecten van de regio Rotterdam tot en met Zeeland.