Dienstverband: Vast
Locatie: Breda

Referentiecode: 2020

Organisatie:

Onze relatie heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van apparaten Er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van mensen, kennis en ervaring spelen hierbij een grote rol. De productielocatie is gelokaliseerd in de regio Breda. Namens onze relatie zijn wij op zoek naar een:  Tactisch inkoper

Functie omschrijving:

Binnen het inkoopteam ben je als inkoper verantwoordelijk voor de inkoop van specifieke commodities van zowel NPR als PR. Naast inkoopwerkzaamheden gericht op lopende business ben je inkooptechnisch bezig met de ontwikkeling van nieuwe business. Hierbij werkt je nauw samen met de afdeling Engineering & Projectmanagement. Als inkoper ben je medeverantwoordelijk voor lange termijn strategie en contracten, waaronder: leveranciersselectie, prijsonderhandelingen, benchmarking, vendor rating, doorvoeren van prijs- en kostenreducties in de gehele keten en het vastleggen/ onderhouden van deze data en condities in het ERP-systeem.

Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding aangevuld met Nevi opleidingen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een inkoopfunctie bij een productiebedrijf. Je bent een volwaardig gesprekspartner aan leverancierszijde en voor de interne klant. Daarnaast kunt schakelen met verschillende niveaus en specialismen in organisaties. Verder ben je in staat om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling als geheel. Je beheerst de Duitse en Engelse taal en bent bekend met ERP systemen.

Arbeidsvoorwaarden:

De opdrachtgever biedt een baan in een innovatieve en internationale organisatie waarin je zelfstandig kunt werken. Daarnaast een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.