Dienstverband: Interim
Locatie: Eindhoven

Referentiecode: 2029

Organisatie:

Onze relatie is een industriële onderneming. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkeld en produceert. De afdeling Procurement heeft een belangrijke rol binnen de organisatie. Het op goede wijze beheren van de relaties met toeleveranciers is essentieel voor een blijvend succes. Ter versterking van het team zijn wij voor onze relatie op zoek naar een: tijdelijk Tactisch inkoper

Functie omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen, halffabricaten en componenten. Daarnaast ben je ook bezig met uitbesteding vanuit eigen productie. Als spin in het web tussen leveranciers en de interne klant zorg je o.a. voor een verantwoorde leverancierskeuze en voer je contractonderhandelingen. Dit alles tegen de meest gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid. Verder ben je bezig met het uitvoeren van marktonderzoek en benchmarking om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Je maakt deel uit van een inkoopteam.

Functie-eisen:

Je beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld WTB), aangevuld met Nevi 1. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een inkoopfunctie bij een productiebedrijf. Daarnaast heb je kennis van projectmanagement en kwaliteitsprocessen. Je beschikt over scherpe onderhandelingsvaardigheden en uitstekende contactuele vaardigheden. Je beheerst de Engelse en Duitse taal. Tenslotte ben je resultaatgericht, commercieel en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden:

Detachering / interim

Projectduur: 3 tot 6 maanden