Dienstverband: Interim
Locatie: Eindhoven

Referentiecode: 2028

Organisatie:

Onze relatie is een jong dynamisch internationaal opererend bedrijf gevestigd in Eindhoven. Namens opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Inkoper.

Functie omschrijving:

Als operationeel inkoper ben je verantwoordelijk voor de feitelijke inkoop van technische onderdelen voor de machinebouw en elektro & technische installaties. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en werkt nauw samen met de afdelingen R&D, Operationele Techniek en Workshop/Warehousing.

Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve inrichting van de  operationele inkoopfunctie door  het op basis van opgestelde specificaties inkopen van koopdelen, maakdelen en aanvullende diensten, sourcen en selecteren van geschikte leveranciers, opvolgen van de geplaatste inkoopopdrachten, realisatie van inkoopdoelstellingen,
-besparingen en -verbeteringen en ontwikkelen van leveranciersrelaties bij optimale prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de ingekochte goederen en diensten.

Functie-eisen:

Opleiding op minimaal MBO-niveau, in een technische richting en affiniteit met machinebouw en/of installatie- en elektrotechniek. Aanvulling met NEVI 1 is een pre.

Je hebt meerdere jaren (minimaal 5 jaar) ervaring in een vergelijkbare functie en je bent als persoon een relatiebouwer, communicatief sterk en een scherpe onderhandelaar met een goed gevoel voor cijfers.

Je bent een open, oplossingsgericht no-nonsense type die van aanpakken houdt in een jonge dynamische omgeving en collega’s helpt, ook als de benodigde activiteiten net buiten het inkoopdomein vallen.

Daarnaast ben je een stevige gesprekspartner voor directie, management en externe leveranciers. En beheers je goed de Engelse taal in woord en schrift. Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

De duur van het project is 3 maanden.

Startdatum: per direct