Dienstverband: Interim
Locatie: Breda

Referentiecode: 2029

Organisatie:

Onze relatie heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige technische producten. De productielocatie is gelokaliseerd nabij Breda. Namens onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Project Buyer.

Functie omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het totale inkoopproces van een aan jou toegewezen project. Als spin in het web tussen leveranciers en de interne klant zorg je o.a. voor een verantwoorde leverancierskeuze en voer je contractonderhandelingen. Dit alles tegen de meest gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid. Je streeft ernaar om leveranciers zo vroeg mogelijk te betrekken bij ontwikkelprocessen. Daarnaast ben je continu bezig met het uitvoeren van marktonderzoek en benchmarking om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.
Functie-eisen:

Je beschikt over een afgeronde Commercieel- Technische HBO opleiding. Een NEVI diploma is zeer wenselijk. Je hebt meerdere jaren ervaring als inkoper, opgedaan in de industrie of in een vergelijkbare technische omgeving. Je beheerst de Engelse en Duitse taal. Je bent communicatief sterk, representatief en beschikt over een gezonde dosis ondernemerschap. Kennis van ERP systemen is een pré

Arbeidsvoorwaarden:

Detachering / interim

Projectduur: 10 maanden