Dienstverband: Vast
Locatie: Breda

Referentiecode: 2063

Organisatie:

Onze relatie is een machinebouwer. Door kennis, kwaliteit en ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste wereldspelers in de bouw van gespecialiseerd materieel. De productielocatie is gelokaliseerd nabij Breda. Namens onze relatie zijn wij op zoek naar een: Category Manager.

Functie omschrijving:

Als Category Manager ben je bezig met het continu stimuleren van de performance verbetering bij grote voorkeursleveranciers.

Je stuur de ontwikkeling van de sourcing strategieën en je bent bezig met het opstellen van categorieplannen en costdowns. Daarnaast ben je bezig met het uitvoeren van marktonderzoek en benchmarking om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Je werkt nauw samen met project-inkopers, projectleiders en budgethouders.

Je selecteert toeleveranciers van wereldklasse om zo te komen tot een netwerk dat het beste past bij de specifieke productgroep eisen. Verder houd je  bezig met het ontwikkelen en onderhouden van Tactisch en Strategische leveranciers en sluit hiermee contracten.

Functie-eisen:

Je hebt een Bachelor diploma (commercieel / technisch) aangevuld met Nevi opleidingen. Daarnaast minimaal vijf jaar aantoonbare en professionele werkervaring in een inkoopfunctie bij een productiebedrijf. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift . Verder ben je resultaatgericht, creatief, flexibel en klantgericht. Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden op alle niveaus. Een betrouwbare business partner en onderhandelaar. Je bent analytisch, accuraat en hebt een gestructureerde manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden:

De opdrachtgever biedt een baan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.