Dienstverband: Vast
Locatie: Tilburg

Referentiecode: 2040

Organisatie:

Onze relatie is actief in de voedingsindustrie. Namens onze relatie zijn wij voor de locatie Tilburg op zoek naar een: Inkoper NPR

Functie omschrijving:

Als Inkoper NPR ben je verantwoordelijk voor het NPR inkooppakket van de locatie. Je sluit contracten af tegen de meest optimale condities en je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van het inkoopproces. Je volgt de marktontwikkelingen op de voet en beoordeelt de prijsontwikkelingen. Op basis van intensieve leverancierscontacten en jouw expertise draag je bij aan innovaties en kostenbesparingen. Je bent in staat om de contacten met de interne klant te onderhouden. Voortgangsbewaking van projecten en afstemming met de interne klant zijn essentieel. Als inkoper rapporteer je aan de Procurement Manager.

Functie-eisen:

Wij zoeken een Hbo’er, met goede commerciële en communicatieve vaardigheden (zowel naar leveranciers als naar interne afdelingen), doorzettings- en incasseringsvermogen en ervaring in een soortgelijke functie. Als aanvullende opleiding heb je minimaal NEVI 1. Ervaring in de voedingsindustrie is een pre.
Gezien het internationale karakter van de onderneming zijn een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal onontbeerlijk. Tevens heb je ervaring met het gebruik van ERP systemen. Je bent bekend met inkoopprocedures, inkoopvoorwaarden, wettelijke richtlijnen en offertetrajecten.

Arbeidsvoorwaarden:

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een prettige en dynamische werkomgeving.De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en gekoppeld aan de CAO