Dienstverband: Vast
Locatie: Sliedrecht

Referentiecode: 1999

Organisatie:

Onze relatie is een internationaal georiënteerde onderneming. Het bedrijf ontwerpt, produceert, verkoopt en gespecialiseerde werktuigen en constructies voor de offshore en maritieme  industrie. Deze producten worden aan klanten in binnen- en buitenland geleverd. Namens onze relatie zijn wij voor de locatie Sliedrecht op zoek naar een:  Manager Purchasing

Functie omschrijving:

Als Manager Purchasing ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het centraal vastgestelde inkoopbeleid. Vanuit deze verantwoordelijkheid geef je leiding aan inkopers op operationeel en tactisch en niveau. Je werkt binnen een Supply Chain organisatie die volop in ontwikkeling is

In deze functie ontwikkel je, op basis van jouw actuele kennis van de aanbodmarkt de inkoopstrategie. Je implementeert en handhaaft deze strategie en stuurt bij waar nodig. Het continu verbeteren en optimaliseren van de inkoopprocessen is hierbij van groot belang. Hieruit voortvloeiend ben je verantwoordelijk voor beheer en uitvoering van de gedefinieerde acties. Je ondersteunt en adviseert de Director Supply Chain bij de uitvoering van de performance verbeteringsprojecten.

De dagelijkse leiding van de afdeling is jouw verantwoordelijkheid, hierin stuur, coach en motiveer je het inkoopteam. Je bent verantwoordelijk voor een prettige en professionele sfeer binnen de afdeling en in samenwerking met andere afdelingen binnen de organisatie. Hierbij valt te denken aan: Engineering, Productie, Projectmanagement, Financiën en Juridische zaken.

Functie-eisen:

Voor deze  uitdagende inkoopfunctie zijn wij op zoek naar kandidaten met een afgeronde technische WO/HBO opleiding (technische bedrijfskunde of werktuigbouw), aangevuld met opleidingen op het gebied van Inkoop (Nevi).Je beschikt over tenminste 5 jaar relevante werkervaring in maritieme of offshore omgeving. Daarnaast heb je kennis en ervaring met projectmanagement. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je hebt bijvoorkeur ervaring in een grotere organisatie. Ben je een resultaatgerichte, vasthoudende, coachende persoon, die loyaal is aan de organisatie dan past deze functie uistekend bij jou.

Arbeidsvoorwaarden:

De opdrachtgever biedt een baan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.