Dienstverband: Vast
Locatie: Dordrecht

Referentiecode: 2012

Organisatie:

Onze relatie is een industriële onderneming. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkeld en produceert wereldwijd hoogwaardige technologie.
De afdeling Procurement heeft een strategische rol binnen de organisatie en vindt plaats in een inspirerende en uitdagende omgeving. Het op goede wijze beheren van de relaties met toeleveranciers is essentieel voor een blijvend succes.

Ter versterking van het team zijn wij voor onze relatie op zoek naar een: Project Buyer

Functie omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het totale inkoopproces van een aan jou toegewezen project. Als spin in het web tussen leveranciers en de interne klant zorg je o.a. voor een verantwoorde leverancierskeuze en voer je contractonderhandelingen. Dit alles tegen de meest gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid. Je streeft ernaar om leveranciers zo vroeg mogelijk te betrekken bij ontwikkelprocessen. Daarnaast ben je continu bezig met het uitvoeren van marktonderzoek en benchmarking om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Functie-eisen:
Je beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding. Een NEVI diploma is zeer wenselijk. Je hebt meerdere jaren ervaring als inkoper, opgedaan in de industrie of in een vergelijkbare technische omgeving. Je beheerst de Engelse en Duitse taal. Je bent communicatief sterk, representatief en beschikt over een gezonde dosis ondernemerschap. Kennis van ERP systemen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

De opdrachtgever biedt een baan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.