Dienstverband: Vast
Locatie: Eindhoven

Referentiecode: 1973

Organisatie:

Onze opdrachtgever is een Full Service Partner om het gebied van innovatieve projectoplossingen. Ter versterking van het team zijn wij voor onze relatie op zoek naar een:  Project Buyer

Functie omschrijving:

In deze zelfstandige functie verzorg je de inkoop van technische producten en diensten. Je maakt als projectinkoper deel uit van meerdere projectteams en andere overlegstructuren, waarbij je voor deze projecten binnen de technische, kwalitatieve en commerciële randvoorwaarden de inkooptaak vervult. Je creëert een netwerk van toeleveranciers en houdt dit netwerk in stand middels leveranciersmanagement. Daarnaast biedt je de afdeling verkoop ondersteuning in het offertestadium.

Functie-eisen:

Je hebt een HBO-opleiding (bij voorkeur technisch), eventueel aangevuld met Nevi opleidingen en beschik je over meerdere jaren ervaring als zelfstandig technisch inkoper in een technische projectomgeving. Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en ervaring met geautomatiseerde inkoopsystemen is vereist.

Je hebt een goed analytisch vermogen en kunt doelgericht werken. Je beschikt over aantoonbare commerciële kwaliteiten, weet om te gaan met deadlines en hebt een resultaatgerichte manier van communiceren, zowel intern als extern. Je bent in staat een duidelijke visie te creëren maar blijft een realist.
Arbeidsvoorwaarden:

De opdrachtgever biedt een baan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.