Dienstverband: Vast
Locatie: Tilburg

Referentiecode: 2050

Organisatie:

Onze relatie is actief in de voedingsindustrie. Namens onze relatie zijn wij voor de locatie Tilburg op zoek naar een: Senior Inkoper NPR

Functie omschrijving:

Je maakt deel uit van het inkoopteam en rapporteert aan de directeur. Binnen het inkoopteam ben je als inkoper verantwoordelijk voor een aantal inkoopcategorieën. Je sluit namens klanten contracten af voor diversen diensten zoals HR, techniek, logistiek , IT en facilitair. Daarnaast koop je grondstoffen in voor de voedingsindustrie. Naast inkoopwerkzaamheden gericht op lopende business ben je inkooptechnisch continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe business. Hierbij werk je nauw samen met  klanten. Als inkoper ben je verantwoordelijk voor lange termijn  contracten, waaronder: leveranciersselectie, prijsonderhandelingen, benchmarking, vendor rating, doorvoeren van prijs- en kostenreducties.

Functie-eisen:

Je hebt een HBO opleiding aangevuld met Nevi opleidingen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan bij een productiebedrijf, bijvoorkeur in de voedingsindustrie. Je bent een volwaardige gesprekspartner aan leverancierszijde en voor de klant. Daarnaast kun je schakelen met verschillende niveaus en specialismen in organisaties. Verder ben je in staat om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de inkooporganisatie als geheel.

Arbeidsvoorwaarden:

De opdrachtgever biedt een baan voor 32 tot 40 uur per week in een innovatieve organisatie waarin je zelfstandig kunt werken en je talenten op de korte termijn verder kunt ontplooien. Daarnaast een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.