Dienstverband: Vast
Locatie: Eindhoven

Referentiecode: 1956

Organisatie:
Onze relatie heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en handel van hoogwaardige producten voor de zakelijke markt. Er worden zeer hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van mensen, kennis en ervaring spelen hierbij een grote rol. De productielocatie is gelokaliseerd nabij Eindhoven. Namens onze relatie zijn wij op zoek naar een: Senior Strategic Buyer.

 Functie omschrijving:
Je maakt deel uit van het inkoopteam en rapporteert aan de Inkoopmanager. Binnen het inkoopteam ben je als Buyer verantwoordelijk voor de inkoop van strategische goederen voor productie en handel. Naast inkoopwerkzaamheden gericht op lopende business ben je inkooptechnisch continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe business. Hierbij werk je nauw samen met de afdeling engineering, projectmanagement en sales. Als buyer ben je verantwoordelijk voor lange termijn strategie en contracten, waaronder: leveranciersselectie, prijsonderhandelingen, benchmarking, vendor rating, doorvoeren van prijs- en kostenreducties. Verder adviseer je het management met betrekking tot make or buy beslissingen en analyseer je de Supply Chain op basis van “Total Cost of Ownerschip”

Functie-eisen:
Je hebt een afgeronde Master of Bachelor opleiding (bijvoorkeur technisch) aangevuld met Nevi opleidingen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een  strategische inkoopfunctie bij een productiebedrijf. Je bent een volwaardige gesprekspartner aan leverancierszijde en voor de interne klant. Daarnaast kun je schakelen met verschillende niveaus en specialismen in organisaties. Verder ben je in staat om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling als geheel. Je beheerst de Duitse en Engelse taal en bent bekend met ERP systemen.

Arbeidsvoorwaarden:
De opdrachtgever biedt een baan in een innovatieve en internationale organisatie waarin je zelfstandig kunt werken en je talenten op de korte termijn verder kunt ontplooien. Daarnaast een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een lease auto.