Dienstverband: Vast
Locatie: Sliedrecht

Referentiecode: 2015

Organisatie:

Onze relatie is een industriële onderneming. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkeld en produceert wereldwijd hoogwaardige technologie.

De afdeling Procurement heeft een strategische rol binnen de organisatie en vindt plaats in een inspirerende en uitdagende omgeving. Het op goede wijze beheren van de relaties met toeleveranciers is essentieel voor een blijvend succes.  Ter versterking van het team zijn wij voor onze relatie op zoek naar een:  Tactical Project Buyer.

Functie omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het inkoopproces van een aan jou toegewezen project. Als spin in het web tussen leveranciers en de interne klant zorg je o.a. voor een verantwoorde leverancierskeuze en voer je contractonderhandelingen. Dit alles tegen de meest gunstige voorwaarden op het gebied van kwaliteit, prijs en leverbetrouwbaarheid. Je streeft ernaar om leveranciers zo vroeg mogelijk te betrekken bij ontwikkelprocessen. Daarnaast ben je bezig met het uitvoeren van marktonderzoek en benchmarking om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Functie-eisen:

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bijvoorkeur technisch, aangevuld met een NEVI 1 opleiding. Je hebt enkele jaren ervaring als inkoper, opgedaan in de industrie of in een vergelijkbare technische omgeving. Je beheerst de Engelse en Duitse taal. Je bent communicatief vaardig, representatief en beschikt over een gezonde dosis ondernemerschap.

Arbeidsvoorwaarden:

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een prettige en dynamische werkomgeving. Een zelfstandige functie met voldoende carrière- en ontplooiingsmogelijkheden binnen een brede organisatie.