Dienstverband: Vast/Deta
Locatie: Dordrecht

Referentiecode: 1970

Organisatie:

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend bedrijf dat zich bevindt in de olie- en scheepvaartsector. Voor onze opdrachtgever zijn wij, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een Tactisch Inkoper Equipment.

Functie omschrijving:

Als Inkoper Equipment ben je verantwoordelijk voor vaak specifiek en specialistisch materiaal wat ingekocht dient te worden voor een project. Het zijn meestal zaken die je niet zomaar standaard op de markt uit voorraad kan verkrijgen en daarom ben je al in een zeer vroeg stadium betrokken bij een project, zodat je jouw expertise op het gebied van specificeren en selecteren zo effectief en efficiënt mogelijk kan aanwenden. Vaak zijn het ook nog eens kritische componenten die een belangrijke bijdrage leveren aan het welslagen van het project. Uiteraard hou jij je ook bezig met de onderhandelingen en het contracteren, maar als jij het voortraject goed hebt doorlopen heb je de grootste resultaten al neergezet. Vanzelfsprekend denk je continue mee in hoe processen en procedures verbeterd kunnen worden om zodoende knelpunten zo veel mogelijk uit te sluiten en risico’s te minimaliseren.

Functie-eisen:
In deze functie is het belangrijk dat je over uitstekende relationele vaardigheden beschikt en je goed op de hoogte bent van techniek en ontwikkelingen in de markt van de Scheepvaart en Offshore. Je communiceert makkelijk op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie en weet goed het overzicht te behouden. Je voelt je lekker in een dynamische en internationale werkomgeving en je bent een echte “spin-in-het-web”. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende functie-eisen:
• Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in een technische richting aangevuld met NEVI-1
• Je hebt meerdere jaren ruime en aantoonbare ervaring in project gedreven, technische organisaties.
• Je hebt een gezonde commerciele instelling en bent een stevige persoonlijkheid die weet hoe het is om te werken met strikte deadlines en eigenwijze techneuten.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
Arbeidsvoorwaarden:

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een salaris van maximaal €4.800,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. Verder kom je te werken bij een groot, uitdagend, interessant en internationaal bedrijf met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, veel zelfstandigheid en uitzicht op een vast dienstverband!