Dienstverband: Vast
Locatie: Dordrecht

Referentiecode: 2017

Organisatie:

Onze relatie richt zich op de maritieme en offshore markt. Door kennis, kwaliteit en ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste wereldspelers in de bouw van gespecialiseerd materieel. De productielocatie is gelokaliseerd nabij Dordrecht. Namens onze relatie zijn wij op zoek naar een: Tactisch inkoper WTB.

Functie omschrijving:

Je maakt functioneel/hiërarchisch deel uit van het inkoopteam en rapporteert aan de manager Supply Chain. Binnen het inkoopteam ben je als inkoper verantwoordelijk voor de inkoop van specifieke staalconstructies. Naast inkoopwerkzaamheden gericht op lopende business ben je inkooptechnisch bezig met de ontwikkeling van nieuwe business. Hierbij werk je nauw samen met de afdeling Engineering & Projectmanagement. Als inkoper ben je medeverantwoordelijk voor lange termijn strategie en contracten, waaronder: leveranciersselectie, prijsonderhandelingen, benchmarking, vendor rating, doorvoeren van prijs- en kostenreducties in de gehele keten en het vastleggen/ onderhouden van deze data en condities in het ERP-systeem.

Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld WTB) aangevuld met Nevi opleidingen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een inkoopfunctie in de maak-en/of maritieme industie. Je bent een volwaardig gesprekspartner aan leverancierszijde en voor de interne klant. Daarnaast kun je schakelen met verschillende niveaus en specialismen in organisaties. Verder ben je in staat om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling als geheel. Je beheerst de Duitse en Engelse taal en bent bekend met ERP systemen.

Arbeidsvoorwaarden:

De opdrachtgever biedt een baan in een innovatieve en internationale organisatie waarin je zelfstandig kunt werken. Daarnaast een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.