Dienstverband: Vast
Locatie: Roosendaal

Referentiecode: 1991

Organisatie:

Onze relatie ontwikkelt en produceert een uitgebreide lijn aan professionele grillapparatuur en food counters voor het warm en koud presenteren van levensmiddelen. Deze producten worden wereldwijd geleverd aan de supermarkt-, horeca- en cateringbranche via een uitgebreid distributeursnetwerk. Ontwikkeling en productie vindt plaats in Roosendaal. Opdrachtgever heeft eigen vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Binnen de afdeling Engineering is een vacature ontstaan voor een Tactisch Inkoper.

Functie omschrijving:

Inkoop is volop in ontwikkeling en zit in een transitie naar verdere professionalisering. In een team met twee inkopers ben jij verantwoordelijk voor het inrichten van het initiële inkoopproces. In deze rol ben je, binnen je toegewezen portfolio, primair verantwoordelijk voor het realiseren van beschikbaarheid, het managen van risico’s en het bewaken van de balans tussen prestatie en prijs. In de rol van tactisch inkoper ga je zowel PR als NPR producten/diensten inkopen, je werkt hierbij nauw samen met Engineering, Product Development en Supply Chain. Uiteraard ben je  bekend met inkoopprocessen op tactisch en strategisch niveau en ben je in staat deze processen vorm te geven en te implementeren. Daarnaast draag je bij aan de verdere professionalisering van inkoop.

Functie-eisen:

Je bent een stevige, zelfstandige persoonlijkheid die onderhandelen als zesde zintuig heeft. Je beweegt je moeiteloos binnen een organisatie en weet anderen te overtuigen wanneer nodig. Je acteert resultaat- en doelgericht en weet dit om te zetten in successen.  Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met NEVI-opleidingen. Verder heb je ruime aantoonbare ervaring opgedaan binnen het vakgebied inkoop, bijvoorkeur in een productieomgeving. Je beheerst de Engelse en Duitse taal. Je bent in staat om succesvolle relaties met leveranciers en andere marktpartijen op te bouwen en te onderhouden.

Arbeidsvoorwaarden:

Opdrachtgever kenmerkt zich als groeiend en innovatief. De 140 trotse medewerkers werken elke dag allemaal aan hetzelfde doel: onze klanten in de food retail in staat stellen om hun versproducten te bereiden, te bewaren en zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Naast een informele werksfeer bieden wij uitdagende functies met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.