Dienstverband:  Vast
Locatie: Dordrecht

Referentiecode: 2013

Organisatie:

Onze relatie heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van technische producten. De productielocatie is gelokaliseerd nabij Dordrecht. Namens onze relatie zijn wij op zoek naar een: Technisch inkoper.

Functie omschrijving:

Als zelfstandig inkoper zorg je ervoor dat de organisatie tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden over de benodigde producten en diensten kan beschikken. Hiervoor volg je de ontwikkelingen in de markt nauwgezet. Je onderzoekt potentieel interessante leveranciers, onderhoudt het relatienetwerk in binnen en buitenland, voert mede contractonderhandelingen. Tevens geef je concreet invulling aan het coördineren en uitvoeren van het inkoopbeleid. Intern werk je nauw samen met diverse afdelingen binnen de organisatie. Op gedreven wijze werk je voortdurend aan het stroomlijnen van de inkoopprocessen. Je zorgt voor structuur en een zo hoog mogelijk rendement. In deze functie ben je zowel operationeel als initieel bezig

Functie-eisen:

Je hebt bijvoorkeur een afgeronde technische MBO/HBO opleiding (bijvoorbeeld WTB of vergelijkbaar), aangevuld met Nevi 1. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een inkoopfunctie bij een productiebedrijf. Daarnaast heb je kennis van projectmanagement en kwaliteitsprocessen. Je beschikt over scherpe onderhandelingsvaardigheden en uitstekende contactuele vaardigheden. Je beheerst de Engelse en Duitse taal.
Tenslotte ben je resultaatgericht, commercieel en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden:

Een zeer uitdagende baan met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Dit alles binnen een zeer professionele en technische omgeving. Verder volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.