Dienstverband: Vast
Locatie: Tilburg

Referentiecode: 2056

Organisatie:

Onze relatie is een dynamisch internationaal opererend productiebedrijf gevestigd in Tilburg. Namens opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Inkoper.

Functie omschrijving:

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de feitelijke inkoop van technische onderdelen voor de machinebouw en elektro & technische installaties. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en werkt nauw samen met de afdelingen R&D, Techniek en Workshop/Warehousing.

Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve inrichting van de  inkoopfunctie door  het op basis van opgestelde specificaties inkopen van koopdelen, maakdelen en aanvullende diensten, sourcen en selecteren van geschikte leveranciers, realisatie van inkoopdoelstellingen,
-besparingen en -verbeteringen en ontwikkelen van leveranciersrelaties bij optimale prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de ingekochte goederen en diensten.

Functie-eisen:

Opleiding op MBO-HBO niveau, in een technische richting en affiniteit met machinebouw en elektrotechniek. Aangevuld met NEVI 1.

Je hebt meerdere jaren (minimaal 4 jaar) ervaring in een vergelijkbare functie en je bent als persoon een relatiebouwer, communicatief sterk en een scherpe onderhandelaar met een goed gevoel voor cijfers.

Je bent een open, oplossingsgericht no-nonsense type die van aanpakken houdt in een jonge dynamische omgeving en collega’s helpt, ook als de benodigde activiteiten net buiten het inkoopdomein vallen.

Daarnaast ben je een stevige gesprekspartner voor directie, management en externe leveranciers. En beheers je goed de Engelse en Duitse taal in woord en schrift.

Arbeidsvoorwaarden:

Dienstverband: vast

Startdatum: per direct